Aryd.se

Home icon Startsida / segora /

Se och göra


I Åryd finns det alltid något att göra för den som gillar att vara aktiv eller bara njuta av vacker natur.

Här kan du bl.a. ta del av fina löpspår, trevliga promenadslingor, en skridskobana på vintern, ett utegym för den träningsintresserade och en härlig badplats för varma sommardagar.

Aktvitet och träningBad & lekÖvrigtAktvitet och träningUtegymmet

Elljusspår / PromenadslingorBad & lekFlygfoto över Åryd

Bokvägen lekplats

Upptäck Åryds mysiga lekplats, perfekt för barn i alla åldrar. Här finns gungor, sandlådor och spännande klätterleksaker som bjuder in till lek och äventyr. Lekplatsen ligger nära både skogen och elljusspår, vilket gör det enkelt att kombinera lek och naturupplevelser. En idealisk plats för en rolig och aktiv dag utomhus!

Flygfoto över Åryd

Kaplanvägen lekplats

Kaplanvägen lekplats, utrustad med allt barn kan önska sig – gungor, sandlådor och rutschkana. Det som verkligen gör denna lekplats speciell är dess fantastiska läge i en charmig dunge. Hela dungen bjuder in till lek och äventyr, vilket gör det till en perfekt plats för barn att utforska och ha roligt i en trygg och naturskön miljö.

Flygfoto över Åryd

Naturområde - Rinken

Utforska Åryds vackra naturområde, där det finns något för alla. Här hittar du grillplats för mysiga stunder, kojor i skogen för barnens äventyr och en grusplan som på vintern förvandlas till en ishockeyrink. Området ligger i anslutning till elljusspåret, vilket gör det enkelt att kombinera en promenad eller löptur med naturupplevelser och aktiviteter.

Åryds badplats

Badplats med brygga och omklädningsrum. Stor grönyta och gunga. Parkeringen till badplatsen är en populär endagars ställplats.ÖvrigtBåt och fiske

Info om båtbrygga, båtplatser och fiskekort